Pavadinimas : sugalvosi pats..

Gavome laišką iš mūsų gerbėjo. Pateikiame jį visą (kalba netaisyta):

Taigi, padedami kelių mūsų draugų išsiaiškinome gana įdomių dalykų apie Kristijono projektą.

Visų pirma. Kristijonas&Co projekte kiekvienas žmogus vertinamas kitaip ? Įdomu, pagal ką jie nusprendžia, kurį reikia bausti – kurio ne.

[17:09:29] Anonimas: Jei nepastebėjai, tai visi mano komentarai buvo į temą, tik rodos kiekvieno žmogaus komentarai vertinami vis kitaip. Ar klystu ?
[17:09:56] Gytis: panasu kad taip
[17:10:03] Gytis: kiekvieno komantarai vertinami kitaip

Taigi, pradedame nuo pradžių. Turbūt pati populiariausia tema Lietuvoje – Krisčio lagai. Viskas prasidėjo nuo to, jog haxball.lt komentaruose užvirė diskusija apie Joukkue garbingą žaidimą, Krisčio lagus. Taigi, mūsų draugas nusprendė taip pat pakomentuoti apie tai ką mano apie krisčio lagus ir pačių TH garbingą žaidimą. Komentare negalėjai rasti nė vieno keiksmažodžio, tačiau Kristijonas ras prie ko prisikabinti. Ogi tai buvo parašyta ne į temą. Mūsų draugas gerokai įsiuto tai pamatęs ir su didele pykčio banga dar kartą pakomentavo panaudodamas žvaigždutes vietoj keiksmažodžio, iš kurių buvo sunku suprasti koks keiksmažodis parašytas. Komentaras kas be ko buvo ištrintas. Tad dabar jau darosi sunku suprasti, taigi kokius komentarus Kristijonas ir jo draugai laiko į temą kokiais ne. Pateikiame keletą „į temą“ komentarų iš haxball.lt tinklapio :

„:DD haters gonna hate“ – visiškai ne į temą.
„Labai jau abejotinas tas Kriscio spike buvo, ten ir taip jis pozicija nekokia pasirinkes buvo. As manau, gerai padare, kad imuse. Aisku jei butu ryskus nutempimas i sona nuo kamuolio kuris i vartus lekia tai jo, o cia kazkaip ganetinai keista situacija “ – parašytas galima sakyti tas pats kas mūsų draugo komentare.
„Taigi visa gyvenima tau lagino. Ar jau dabar nebegalima i tavo ginamus vartus spardyt, nes neduok Die, nutemps?“ – taspats kas praėjusiame komentare.

Taigi, Kristijonai, pagal ką vertinate tinkamą/netinkamą komentarą ir pagal ką atskiriate kurį žmogų galima bausti, kurio ne ?